Geen categorie

Jezelf in harmonie brengen met de natuur is een grote sleutel tot gezondheid.

Het is van groot belang in Ayurveda om bij de wisseling van de seizoenen je eetpatroon aan te passen. (binnenkort hier meer over)
Je bereidt jezelf toch ook op de herfst voor door je kledingkast te gaan veranderen, je warmer te gaan kleden en je paraplu en poncho klaar te zetten om te gaan gebruiken..

Niet enkel deze aspecten zijn heel belangrijk, maar wat ook heel belangrijk is bij de wisseling van de seizoenen, zeker in de herfst en in de winter, is het gebruik van essentiële oliën om je goed te gaan beschermen.
In de herfst – en wintermaanden is namelijk de temperatuur en luchtvochtigheid voor bacteriën en virussen ideaal om te kunnen overleven.

Het is dus van essentieel belang om met essentiële oliën vroegtijdig deze beestjes te gaan bestrijden.

De olie die je daar het beste voor tegen kunt gebruiken en tegen tal van andere lichamelijke ongemakken is onze krachtige blend van 34 verschillende essentiële oliën en vormt samen onze kruidenolie “108”.

De 108 Kruidenolie is een natuurlijke pijnstiller voor spierpijn, buikpijn,…, en kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden.
Onmisbaar voor thuisgebruik en dient als eerste natuurlijk middel genomen te worden om pijn en ziektekiemen te gaan bestrijden.

Wist je dat dit “wonder product”, want o ja het werkt al na 5 minuten aangebracht te hebben, het allereerste product is dat LakShmi 30 jaar geleden op de markt heeft gebracht?


~ Het getal 108 is een spiritueel getal ~
Volgens de Ayurvedische filosofie lopen er in ons lichaam 72 000 energiebanen die Nadis genoemd worden. Hiervan zijn er 108 als hoofd-Nadis gemarkeerd en die komen samen in het Heilige hart.
.
. We kunnen stellen dat als we leven vanuit ons hart, we alles overstijgen en in perfecte balans zijn met onze omgeving.

GEBRUIK VAN DE KRUIDENOLIE 108

  • Voel je een beginnende verkoudheid? – > doe een druppeltje 108 onder je neus.
  • Hoofdpijn? Breng de 108 olie op de slapen aan.
  • Beginnende keelpijn? Neem een paar druppeltjes 108 olie puur op je tong en spoel na met een glas water en breng deze olie ook uitwendig op je keel en op je borst ter hoogte van je luchtwegen aan.
  • Om meer te weten te komen hoe je dit mooie product verder kunt inzetten gelieve dan verder te kijken op https://namaste.lakshmiwinkel.nl/product/108-kruidenolie-voor-108-ongemakken-100-ml/

Geef een reactie