Geen categorie

Ontgiftende massage – Madana Kruidenstempelmassage – Herfstmassage

Wat is ontgiften? Het lichaam ontdoen van afvalstoffen.

Hoe kan je dit teweegbrengen? Wel, door middel van alkaliserende voeding, het nemen van voedingssupplementen, het drinken van water en kruidenthee, zweten, sporten en het ondergaan van een massage.

Wetende dat je huid het grootste orgaan is van je lichaam en mee zorgt voor het opnemen en het afvoeren van lichaamsvreemde stoffen.

Bij een kruidenstempelmassage zitten verschillende ontgiftende en stimulerende kruiden in builtjes ingepakt.

Die builtjes bestaan uit linnen, deze stof met de massagebewegingen hebben een licht schurend effect op de huid. Hierdoor wordt de huidstofwisseling gestimuleerd waardoor er een betere opname is van goede voedingsstoffen. Dus de kruiden waarmee wordt gemasseerd worden zo nog beter opgenomen en geven hun werking af aan de cellen van ons lichaam.

De opgewarmde kruidenstempels hebben een ontspannend effect op de spieren en de gewrichten.

Zeker nu in de herfst en binnenkort winterperiode is het van groot belang om je warm te houden en meer rust te nemen. Door de kou gaat er al veel energie verloren en is het moeilijker om actief te blijven. De bovenstaande ontgiftende tips, alsook deze kruidenstempelmassage zorgen ervoor dat je beter in balans blijft gedurende het najaar.

Geef een reactie