Geen categorie

Het belang van een hoogwaardige multivitamine.

Om optimaal te functioneren heeft het lichaam voldoende voedingsstoffen nodig. Helaas blijkt het voor de gemiddelde persoon, of zelfs de gezondste eter, knap lastig om de benodigde hoeveelheid vitaminen en mineralen uitsluitend uit voeding te verkrijgen.

Stress, bewerkte voeding, alcohol en medicijnen, zijn allemaal factoren die de voedingsstoffen in ons lichaam in sneltreinvaart uitputten. Het is aan ons om deze voedingsstoffen continu te blijven aanvullen, maar dit lukt niet altijd aan de hand van voeding alleen. 

In de eerste plaats gaan er vitamines en mineralen verloren bij de bereiding van een maaltijd. Bovendien is de voedingswaarde van ons voedsel de laatste 100 jaar sterk afgenomen. Je dieet aanvullen met een hoogwaardige multivitamine is daarom tegenwoordig meer noodzaak dan luxe geworden.  

Het werkt gunstig op fysiologische functies die de huid en de nagels en het haar positief beïnvloeden en wat bijdraagt aan groei en vernieuwing.

De Multivit Power Tisama van LakShmi bevat 90 capsules / prijs €36,-

Geef een reactie