KRISTAL FACE – REBALANCING RITUAL

Wat ik ga doen bij een KRISTAL FACE REBALANCING RITUAL is dat ik gebruik ga maken van verschillende edelstenen die met elk hun eigen bepaalde trillingsfrequentie gaan resoneren met een bepaalde chakra. Ik ga d.m.v. reiki, het gebruik van edelstenen en aromatherapie, de chakra’s zuiveren en hen weer opladen.

Hiernaast wordt er een verjongende gezichtsverzorging gedaan in combinatie met rozenkwarts. Rozenkwarts is een steen dat veel Silicium bevat en is ook bekend onder de naam kiezelzuur en is één van de meest voorkomende elementen op aarde. Het is een belangrijk mineraal voor het menselijk lichaam en werkt als antioxidant.

In ons lichaam komt silicium in grote hoeveelheden voor, waaronder in de botten, kraakbeen en bloedvaten. Silicium is nodig voor de aanmaak van taaie weefsels zoals botten, pezen, kraakbeen, vaatwanden, huid, haar en nagels. Het geeft stevigheid aan weefsels, waardoor het ook de huid- en haarvitamine wordt genoemd.

Silicium beschermt de eiwitten elastine en collageen in de huid, waardoor deze elastischer is en minder rimpels heeft. Collageen is een lijmvormende eiwit die een hoofdbestanddeel is van het bindweefsel in het lichaam. Collageen ondersteunt de huid om rimpels te voorkomen. Silicium is één van de belangrijkste bouwstoffen van het bindweefsel. Het eiwit elastine zorgt ervoor dat je huid elastisch blijft en bijvoorbeeld na het lachen of fronsen weer netjes in de oorspronkelijke vorm schiet. Elastine en collageen zijn beide belangrijk voor je huid. Ze zorgen voor elasticiteit en stevigheid en dat de huid zichzelf kan vernieuwen.

Alles uit de natuur bestaat uit energie. Energie bestaat weer uit trillingen. Hierdoor kun je functioneren en contact maken met elkaar. Door trillingen en energie af te geven, voel je of iets kan of niet en of je iemand mag of niet. Iedereen heeft een ander soort energie bij zich. Hierdoor voelt het altijd anders.
Bij mensen is het per persoon of moment al anders .Mannelijke en vrouwelijke energie is bv. meteen al anders, vanwege de sterke of subtiele kracht die deze uitzenden. Maar ook andere factoren uit de natuur en kosmos produceren energie.

Ons energieveld is opgebouwd uit diverse lagen. Deze lagen worden gemaakt door onze chakra’s. Chakra’s zijn energie punten op het lijf, welke draaien als tandwielen. Door deze draaiing wordt energie verdeeld over het lijf, maar deze stralen uit naar buiten. Elke chakra heeft zijn eigen lagen als een soort van regenboog ontstaan er zeven lagen van energie buiten het lijf. In het echt zijn deze niet zo afgebakend en vloeit in elkaar over en diverse kleuren ontstaan. Zo is het energieveld opgebouwd.
In het energieveld zitten belangrijke emoties en gegevens opgeslagen.